Клієнти ПриватБанку можуть отримати 10, 20 чи 50 тисяч гривень, але для цього доведеться виконати кілька умов. Про це йдеться на офіційному сайті фінустанови.

ПриватБанк регулярно радує українців вигідними акціями та бонусами, які можна отримати, виконавши нескладні умови. Цього разу кожен клієнт банку має шанс отримати 10, 20 чи 50 тисяч гривень.

ПриватБанк, фото з вільних джерел
ПриватБанк, фото з вільних джерел

У новій акції, яка триватиме до 30 вересня 2023 року, можуть брати участь повнолітні клієнти ПриватБанку, які мають ІПН та активну картку Mastercard.

Отримати значну суму зможуть клієнти, які виконають умови від фінустанови:

Популярні новини зараз
Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще
  • реєструються в акції за посиланням;
  • здійснять 5, 10 або 15 платежів з картки Mastercard через меню "Платежі" у Приват24 (у тому числі через QR-код або кнопку оплати на сайті, що ведуть до Приват24).

Приват24. Фото: скрін youtube
Приват24. Фото: скрін youtube

Клієнти, які здійснять 5 платежів за місяць, матимуть шанс отримати 10 тисяч гривень. За 10 платежів банк може сплатити 20 тисяч гривень. Найбільший приз у 50 тисяч гривень буде розіграний серед тих, хто здійснив щонайменше 15 платежів за місяць.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українець не може користуватися карткою "Приватбанку" через Google Pay: банк кинув віч-на-віч із проблемою.

Також наш портал інформував, "ПриватБанк" відмовив у кредитуванні підприємцю через вік: не допомогла ідеальна кредитна історія.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, українці не можуть зняти валютні депозити в ПриватБанку: "Всі купюри зі штампами, написами та блакитними плямами".