На офіційному сайті від "Нової Пошти" з'явилася приємна інформація для їхніх клієнтів, оскільки тепер, зареєструючи NPShopping, можна отримати 150 гривень на доставку.

У списку країн, звідки українці можуть замовити доставку, є і США, і Китай, і Великобританія. А також Німеччина, Польща, Італія, Чехія, Іспанія, Туреччина та Франція.

"Нова Пошта". Фото: скрін youtube
"Нова Пошта". Фото: скрін youtube

Потрібно зробити лише кілька кроків для того, щоб скористатися вигідними умовами та отримати приємний бонус. Для початку, звичайно, потрібно зареєструватися. Після цього ви отримаєте особисту міжнародну адресу для шопінгу.

Вже з цього моменту ви спокійно можете оформити онлайн-покупку, використовуючи адресу доставки, яка була вказана вам у NP Shopping. Залишається тільки керувати відправкою та, відповідно, отримати посилку.

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Одним із важливих пунктів є вказівка ​​приблизної вартості посилки, тому що для цього потрібно надати основні вимоги щодо вашої відправки. Якщо ви раптом купуєте товари, загальна сума яких перевищує 150 євро — тоді вам доведеться сплатити додаткове мито у розмірі 10% від загальної суми (включаючи 20% ПДВ)

"Нова Пошта". Фото: скрін facebook
"Нова Пошта". Фото: скрін facebook

Крім того, ви можете "потрапити" на 3% оплату митно-брокерських послуг "НП Глобал".

Нагадаємо, гуманітарка для українців із усіх областей: як отримати продуктові набори та які є нюанси

Як повідомляв "Знай.uа", у додатку "Нової пошти" стався збій: що робити, якщо не вдається створити посилку онлайн

Знай.ua писав, "потрібно садити за ґрати...": українка зайшла в "Укрпошту", а опинилася в страшному СРСР