Мобільний оператор Lifecell розповів абонентам, як залишатися на зв'язку та платити лише 40 гривень на місяць. Про це йдеться на офіційній сторінці компанії у соціальній мережі facebook.

Абоненти нерідко скаржаться на високі тарифи на зв'язок, які, до того ж, регулярно підвищуються операторами мобільного зв'язку. Так, Lifecell запропонував абонентам бути у зв'язку з близькими за досить символічну суму.

Lifecell. Фото: скрін youtube
Lifecell. Фото: скрін youtube

У компанії запропонували українцям альтернативу мобільного зв'язку – месенджер BiP, через який можна дзвонити на lifecell та на номери інших операторів України.

"Завдяки функції ВіР OUT, доступній у месенджері BiP, ви зможете дзвонити абонентам інших операторів, абонентам lifecell і навіть на стаціонарні номери в Україні. Для цього вам потрібний лише мобільний Інтернет або Wi-Fi мережа", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Lifecell. Фото: скрін youtube
Lifecell. Фото: скрін youtube

Мобільний оператор зазначив, що мінімальна абонплата – 40 гривень на 30 днів. Клієнт отримує BiP Out дзвінки на lifecell та на номери інших операторів України – 200 хв. Також є тариф на 80 гривень/30 днів – дає безліміт на lifecell, на номери інших операторів України – 3000 хв (максимум 100 хв/день).

Раніше портал Знай повідомляв, Lifecell нараховує деяким українцям безкоштовні хвилини та гігабайти: перевірте, чи є у списку.

Також наш портал інформував, у абонента Київстар безпідставно списують кошти та годують обіцянками: технічний збій.

Крім того, ми писали, Lifecell нараховує деяким українцям безкоштовні хвилини та гігабайти: перевірте, чи є у списку.