На офіційному сайті "ПриватБанку" з'явилася приємна для українців інформація щодо того, що є шанс виграти круті подарунки...

Однак це підходить зовсім не до кожного. Головною умовою є наявність у сім'ї дітей. При цьому потрібно виконати всі вимоги, щоб отримати заповітний ноутбук чи щось інше.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

Акція триває з 20 липня по 20 вересня поточного року. Акцент будується на "майбутніх блогерах". Все, що потрібно - зареєструватися та розплачуватися карткою MasterCard Junior.

Щомісяця з цього моменту 10 людей зможуть отримати професійні девайси, а головний переможець – ноутбук. Це має допомогти дітям набирати великі перегляди у соціальних мережах та будувати майбутнє у медіа-просторі.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Пенсійні виплати українців можуть скоротитися наполовину Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

І пам'ятайте: що більше оплат, то більше шансів на перемогу. Тож сміливо робіть дублі", - йдеться на офіційному сайті.

Батьки дітей 6-17 років, власників карток Junior, термін дії яких ще не добіг кінця. Потрібно розплачуватись від 50 гривень, кожна нова оплата збільшує шанс на перемогу.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

До того ж, на дітей-власників банківських карток чекають прямі ефіри від відомих блогерів — але хто це буде, залишається загадкою.

Нагадаємо, можуть виникнути проблеми зі зняттям грошей із картки: чому і в яких випадках банк вимагає довідку.

Як повідомляв "Знай.uа", на що не покладе "око" виконавча служба згідно із законом: перелік речей, які не підлягають арешту

Знай.uа писав, шахраї активно атакують українців у Telegram: прикидаються вашими близькими і виманюють кошти