Міськвиконком Кривого рогу провів тендер на ремонт дороги на суму понад 830 мільйонів гривень.

Замовник нового тендеру — департамент розвитку інфраструктури міста виконкому Криворізької міської ради. На ремонт проспекту Гагаріна хочуть виділити 831 519 396 грн. Інформаційне повідомлення розміщене на сайті держзакупівель ProZorro.

Скриншот Prozzoro
Скриншот Prozzoro

Реконструкція дороги по проспекту Гагаріна м. Кривий Ріг, Дніпропетровська обл. (45230000-8 – Будівництво трубопроводів, ліній зв’язку та електропередач, шосе, доріг, аеродромів і залізничних доріг; вирівнювання поверхонь) — зазначено у описі тендеру.

Українці обурюються, адже під час це не інакше, як розпил грошей, які можна пустити на перемогу. Зазначають, що довжина проспекту Гагаріна лише 3 км.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Скриншот Google
Скриншот Google

Нещодавно стало відомо, що Верховна Рада планує обмежити місцеву владу у сфері закупівель. Все через ганебні тендери, які стали відомі через розголос у соцмережах.

Нагадаємо, ми писали, що підвищили тарифи населенню, а собі розкіш: "Енергоатом" хотів закупити суперкруті автобуси на 270 мільйонів.

Як повідомляв "Знай.ua" чоловік облив кров'ю вхід у міськраду Житомира: чиновники вмить перенаправили кошти з ганебних тендерів.

Також "Знай.ua" інформував, влада у містах продовжує дивувати замовленнями на багатомільйонні закупівлі.