Киянин запросив у квартиру співробітників поліції та запропонував вживати разом із ним наркотичні речовини. Правоохоронці здивувалися "гостинності" та затримали 32-річного чоловіка, який мав ознаки наркотичного сп'яніння. Як це було, показали на сторінці Патрульної поліції у facebook.

Київські патрульні отримали виклик від мешканців одного із багатоквартирних будинків у Голосіївському районі. Люди скаржилися, що їхній сусід бігає під'їздом без футболки і кричить. Правоохоронці оперативно прибули за адресою та одразу ж отримали несподівану пропозицію від напівголого чоловіка.

Поліція, скріншот: YouTube
Поліція, скріншот: YouTube

"Прибули на місце. Двері відкрив 32-річний чоловік, який мав ознаки наркотичного сп'яніння. Він відразу ж запросив поліцейських до себе і запропонував їм покурити блакитну сіль", - йдеться у повідомленні.

Поліцейські продемонстрували відео з бодікамери, на якому чоловік демонструє наркотичну речовину та відкрито пропонує разом із ним спробувати її.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Чоловік запропонував поліцейським наркотики. Фото: скрін із відео
Чоловік запропонував поліцейським наркотики. Фото: скрін із відео

"Курити будемо? Давай курити блакитну сіль, це спосіб передачі думки", - каже чоловік із явними ознаками наркотичного сп'яніння.

Правоохоронці затримали правопорушника та передали його слідчо-оперативній групі.

Раніше портал Знай повідомляв, у Миколаєві старий фанат російської мови накинувся на беззахисних дівчат: "Хо*лятські під*раси..."

Також наш портал інформував, нелюд зґвалтував корову і вибив їй зуби, копи закрили справу: "Викликали справжню лють..."

Також наш портал інформував, фейкові поліцейські кошмарили киян: люди вірили та віддавали гроші.