ПриватБанк порадував клієнтів оновленням у "Приват24". Новий функціонал спростить життя підприємцям, йдеться на офіційній сторінці фінустанови у соціальній мережі Facebook.

ПриватБанк – один із найбільших банків країни, який надає послуги мільйонам клієнтів і серед них чимало підприємців. Саме для них впровадили новий сервіс у "Приват24" для Бізнесу.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

"Просто уявіть унікальну платформу, де ви можете керувати валютно-обмінними операціями, самостійно вибирати комфортний курс і закривати угоди миттєво. А тепер уявіть, що це все з'явилося у вашому Приват24 для Бізнесу. Ну це ж просто WOW", - йдеться у повідомленні.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції Українцям дадуть готівку на оплату комуналки: кому час йти до банку В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

У ПриватБанку зазначили, що з новим сервісом підприємці зможуть продавати та купувати валюту для бізнесу ще зручніше та швидше.

"Чим більший обсяг валютно-обмінних операцій, тим кращим є курс і менша комісія", - пояснили в банку.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Приватбанк блокує карти українцям в окупації та заганяє до боргової ями: зняти обмеження відмовляється, але сам нею користується.

Також наш портал інформував, "ПриватБанк" відмовив у кредитуванні підприємцю через вік: не допомогла ідеальна кредитна історія.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, українці не можуть зняти валютні депозити в ПриватБанку: "Всі купюри зі штампами, написами та блакитними плямами".