Українка заявила, що у касі ПриватБанку їй видали долари у вкрай поганому стані. Про це вона розповіла у скарзі на порталі Мінфін.

Клієнтка банку пояснила, що замовила долари через "Приват24" і, як зазвичай, прийшла у відділення забрати валюту. Утім, у касі видали частину купюр, які українка охрестила "страшними".

ПриватБанк, фото: Знай.ua
ПриватБанк, фото: Знай.ua

"Замовляла через приват24 долари. Завжди привозили нового зразка, в хорошому стані. Цього разу зробила замовлення. Касир видала мені 400 хороших, і 300 старих зразків, заломлені і страшні", - поділилася жінка.

Українка зізналася, що цього разу ПриватБанк її дуже неприємно здивував, адже раніше таких інцидентів не виникало. При цьому вона передбачила, що співробітниця банку спеціально підсунула такі купюри.

Популярні новини зараз
Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Долари. Фото: Youtube
Долари. Фото: Youtube

"Я, звісно, все розумію. Але зніміть тоді комісію за переказ на картку. За що я сплачую 2% з кожного перекладу? Щоб мені підпихали при знятті "на тобі боже, що мені негоже?" Чи це вина касира, і вона спеціально мені такі видала? Бо завжди мені видавали добрими купюрами. А цього разу частина грошей — використаний туалетний папір", - обурилась клієнтка.

Співробітники ПриватБанку поспішили відповісти на скаргу і запевнили, що всі купюри проходять перевірку, але якщо клієнта не влаштовує її стан, то від отримання можна відмовитися.

Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін
Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін

Раніше портал Знай повідомляв, "ПриватБанк" відмовив у кредитуванні підприємцю через вік: не допомогла ідеальна кредитна історія.

Також наш портал інформував, "Слава Богу, не останні...": клієнти "ПриватБанку" помітили, що опинилися в списку шахраїв.

Крім того, ми писали, можливість обнести вас до нитки: українці скаржаться на послугу "Екстренні гроші" від ПриватБанку.