Одна з найбільших українських державних служб з доставки поштових відправлень "Укрпошта", де більшість українських пенсіонерів уже звикла отримувати свої бюджетні виплати, виявилася "провідником" у так званий світ "совка".

Варто відразу пояснити, що під поняттям "совок" маються на увазі всі негативні сторони сервісу, які люди відчули на собі ще за часів, коли була "країна порад".

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню незадоволеної клієнтки "Укрпошти" на порталі Otzivua.

"Укрпошта". Фото: скрін youtube
"Укрпошта". Фото: скрін youtube

"Може, і стіни змінилися, але покоління совка там працює і нове готує з такою ментальністю. Я вічно маю відчуття, що потрапляю в совок з Укрпоштою. Якщо садять людей за ґрати, бо хтось продає символіку СРСР, то треба й садити за збереження традицій совка.

Популярні новини зараз
Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

Китай із мільярдним населенням працює краще. Лист зі Стамбула до Львова йде 56 днів і досі не отримали. У Стамбулі 20 мільйонів населення та лист було лише 3 дні.

Потрібно садити людей за ґрати за збереження совкових традицій, а не лише чіплятися за мову чи символіку. Укрпошта - це тотальна символіка СРСР.", - розповіла свою історію незадоволена клієнтка.

Відгук невдоволеної клієнтки "Укрпошти", скріншот: Otzivua
Відгук невдоволеної клієнтки "Укрпошти", скріншот: Otzivua

Нагадаємо, українцям почали виплачувати по 5 тисяч гривень: хто може претендувати на грошову допомогу.

Раніше повідомлялося, пасажирам "Укрзалізниці" готові платити від 3 тисяч гривень: безкоштовно проїхався та отримав допомогу.

Також, аптекам заборонили спекуляції: мають терміново внести зміни.