Мобільний оператор "Київстар" приготував щедрий сюрприз для українців. Отримати подарунок зможуть усі абоненти, які виконають одну просту умову. Деталі розкрили на офіційній сторінці компанії у соцмережі facebook.

"Київстар" - один із найбільших операторів мобільного зв'язку в Україні, який регулярно покращує сервіси, щоб порадувати численних абонентів, а також запускає вигідні акції та просто дарує подарунки.

Київстар, скріншот: YouTube
Київстар, скріншот: YouTube

Так цього разу в компанії приготували сюрприз для всіх абонентів. До кінця вересня їм нараховуватимуть удвічі більше гігабайтів інтернету. Однак для цього доведеться виконати одну умову.

"Оплачуючи пакет послуг з 18.07 по 30.09 включно, ви автоматично отримаєте х2 гігабайтів та ціле море спілкування з тими, кого любите", - порадував абонентів оператор.

Популярні новини зараз
Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

"Київстар", скріншот: YouTube
"Київстар", скріншот: YouTube

У "Київстарі" пояснили, що для отримання подарунка потрібно лише оплатити пакет послуг у зазначений період, а решту система зробить автоматично.

"Для цього потрібно просто сплатити пакет послуг у вашому тарифі, а "Вдвічі Більше" автоматично подвоїть гігабайти ", - йдеться у повідомленні.

Раніше портал Знай повідомляв, тепер платитимемо вдвічі дорожче: Київстар підвищив ціни на мобільний інтернет.

Також наш портал інформував, у абонента Київстар безпідставно списують кошти та годують обіцянками: технічний збій.

Крім того, ми писали, Lifecell нараховує деяким українцям безкоштовні хвилини та гігабайти: перевірте, чи є у списку.