Українські жінки, які були звільнені з полону можуть отримати разову допомогу, заявки приймаються до кінця серпня.

Звільнені з російського полону українки отримають грошову допомогу в розмірі близько 90 тис. грн від польського благодійного фонду ім. блаженного Климентія Шептицького.

Виплати. Фото: скрін youtube
Виплати. Фото: скрін youtube

Під час чергового засідання фонду, рішення про надання такої допомоги ухвалили ще щодо 22 українок.

Зазначається, що 10 тисяч злотих це близько 90 тис. грн від польського благодійного фонду імені блаженного Климентія Шептицького. Розмір допомоги вказаний до її оподаткування.

Подати заявку на отримання одноразової грошової допомоги від фонду можна протягом майже півтора місяця — до 30 серпня цього року. Для цього потрібно заповнити електронну форму за посиланням (https://cutt.ly/bwpf8iez).

Виплати військовим, скріншот: YouTube
Виплати військовим, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

Окрім цього, звільнені з полону жінки до кінця цього місяця ще можуть подати заяву на відпочинкову-реабілітаційну поїздку до Польщі. Зробити це можна також за вищезазначеним посиланням.

Нагадаємо, ми писали, що біженці, які не повернуться в Україну до 1 серпня мають це знати: важлива новина.

Як повідомляв "Знай.ua" вік дитини та аліменти: чи залежать ці показники від виплат.

Також "Знай.ua" інформував, допомогу будуть отримувати ще 12 місяців: кому з ВПО належать виплати.