Один із найбільших українських державних банків "Ощадбанк", який відомий на всю країну своєю агресивною політикою нав'язування карток одержувачам бюджетних виплат, продовжує подавати своїм клієнтам неприємні "сюрпризи".

Цього разу українець розповів, що представники банку жодним чином не можуть протягом шести тижнів прочитати запит від нотаріуса. Якщо простежити відповіді в інтернеті банку на скарги, то тут банк відповідає за кілька годин, максимум за кілька днів.

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню незадоволеного клієнта "Ощадбанку" на економічному порталі Minfin, у розділі для відгуків.

Ощадбанк Фото: скрін youtube
Ощадбанк Фото: скрін youtube

"Ощадбанк, ви зовсім не робите свою роботу. Вже минуло півтора місяці, коли вам надіслали запит від нотаріуса та писали скарги, чому таке ставлення до людей? Коли буде відповідь на запит? Коли вас почнуть карати за ваші дії?", - запитав невдоволений. клієнт "Ощадбанку".

Популярні новини зараз
ТЦК штрафує роботодавців: вручай повістки або плати штрафи На українців чекає дощовий тиждень, але його фінал обіцяє радість: прогноз погоди в Україні Пенсіонерів розчулили новиною: хто у червні отримає доплату 1500 грн Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими
Показати ще

Відгук невдоволеного клієнта "Ощадбанку", скріншот: Minfin
Відгук невдоволеного клієнта "Ощадбанку", скріншот: Minfin

Ось у таку неприємну ситуацію потрапив клієнт "Ощадбанку". Якщо взяти до уваги той факт, що листа було відправлено від нотаріуса, то можна зробити висновок, що українці можуть втратити багато часу, вирішуючи свої банківські питання в такому варіанті.

Нагадаємо, банківські рахунки українців почнуть перевіряти: кому загрожує значний штраф у розмірі 33,5 тисяч гривень.

Раніше повідомлялося, де в Україні можна придбати найдешевші авто: що потрібно знати перед покупкою.

Також, в НБУ українцям запропонували вигідно позбутися старих монет: часу залишилося не так вже й багато.