Для всіх наших шанованих читачів, які з усією відповідальністю стежать за своїми платіжками з комуналки, є дуже важливі новини. Так, багато хто досі не зрозумів, як зміняться квитанції за блакитне паливо для побутових споживачів.

Зараз літо, проте багато хто розуміє, що опалювальний сезон нагряне несподівано швидко і тоді вже не буде багато часу для того, щоб у всьому розбиратися.

"Нафтогаз". Фото: скрін youtube
"Нафтогаз". Фото: скрін youtube

Українці готуються до нового опалювального сезону та переживають через суму, яку доведеться платити за газ тим, хто опалює приміщення газовими котлами.

Близько 98% споживачів газу в Україні є клієнтами "Нафтогазу", це 12,4 млн. українських домогосподарств, які купують газ за фіксованим тарифом 7,96 гривні за кубометр.

Популярні новини зараз
Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття На українців чекає дощовий тиждень, але його фінал обіцяє радість: прогноз погоди в Україні Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Платіжка Нафтогаз. Фото: Youtube
Платіжка Нафтогаз. Фото: Youtube

Глава "Нафтогазу" Олексій Чернишов запевняє, що в компанії діє тариф "Фіксований" на майбутній опалювальний сезон. Тобто, ціна на газ зафіксована до 1 травня 2024 року, і становитиме 7,96 грн за куб.

"Ціна на газ для побутових клієнтів залишається незмінною. Це рішення було прийняте з урахуванням військового стану та економічної ситуації в Україні. За всієї складності ситуації ми продовжимо тримати ціну палива для наших громадян на довоєнному рівні, - зазначив голова "Нафтогазу" Олексій Чернишов.

Нагадаємо, без цього документа не дозволяйте перевіряти лічильник газу: "накрутять" показники та випишуть штраф.

Раніше повідомлялося, платіжки "схуднуть" вдвічі: топ найефективніших способів заощадити на воді.

Також, "Нафтогаз" пояснив, чому українці бачать у конфорках неякісний газ, але їм не повірили: "Схема супер...".