Укриття, про яке йдеться що на нього виділили майже 2 млн грн на ремонтні роботи виявилось зачиненим.

В укриття прийшли під час повітряної тривоги. Відео розмістив на своїй сторінці депутат Київради Леонід Ємець. Перевірка виявила, що двері в Укриття зачинені, але є "таємний хід", бокові двері, які відчиняють під час тривоги.

З'ясувалося що в укритті немає ні світла, ні умов для перебування, хоча в ньому знаходились українці. Жінки і діти перебували у повній темряві.

Тендер на ремонт, скриншот  Prozorro
Тендер на ремонт, скриншот Prozorro

Поруч, розповідають мешканці будинку, є ще одне укриття, його облаштував приватний підприємець, в ньому є і туалет, і душові кабінки і відповідна вентиляція.

Проте світла нема навіть там. Як пояснили мешканці, світло вимкнули за борги, в 20 тисяч грн.

Укриття без світла. Фото: TikTok
Укриття без світла. Фото: TikTok

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Приватним укриттям користуються мешканці від початку війни, — зазначають журналісти.

Леонід Ємець зазначає, що грошей на погашення боргу в 20 тисяч грн нема, а 2 млн на ремонт того, що важко назвати укриттям за нормами — є.

Нагадаємо, ми писали, які нововведення у комунальних платіжках: киянам обіцяють зручні сервіси.

Як повідомляв "Знай.ua" у Кличка не приймають громадян через "ковід", який скасували у всьому світі.

Також "Знай.ua" інформував, в Україні з 20 липня з'являться нові купюри номіналом 1000 грн: як вони будуть виглядати і куди подіти старі.