Український оператор мобільного зв'язку "Київстар" змінив ціни на мобільний інтернет. Тепер абонентам доведеться платити більше, якщо вони перевищать ліміт мегабайтів у своїх тарифних пакетах.

Компанія підвищила ціни на інтернет для деяких тарифних планів контракту.

Київстар. Фото:  Youtube
Київстар. Фото: Youtube

Представники оператора зазначають, що проінформували всіх своїх абонентів про таку новину.

Тож Київстар оновив умови тарифікації додаткового пакета мегабайтів після використання основного інтернет-трафіку.

Популярні новини зараз
Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Мобільний інтернет. Фото: Youtube
Мобільний інтернет. Фото: Youtube

З 4 липня контрактні абоненти зможуть замовити 500 МБ трафіку за 20 гривень через додатковий пакет мобільного інтернету (раніше це коштувало 10 гривень за 100 МБ швидкісного інтернету).

Після закінчення всіх мегабайтів у тарифному плані надається безлімітний інтернет з обмеженням швидкості до 0,8 Мбіт/с. Абоненти можуть отримати додаткові пакети повторно наступного дня на тих же умовах.

Мобільний зв'язок, фото freeradio
Мобільний зв'язок, фото freeradio

Подорожчання буде стосуватися таких тарифних планів: Київстар 4G Simple, Київстар 4G Simple+, Київстар Онлайн+, Київстар Сім’я, Smart, Інтернет для батьків, ВАШ Старт, ВАШ Вибір, ВАШ Регіон, LOVE UA. Контракт, LOVE UA База, LOVE UA Cвобода, КОХАННЯ до батьків та КОХАННЯ до батьків.Домашній.

Нагадаємо, ми писали, що штрафи до 200 тисяч: податкова відновила перевірки, за ким скоро прийдуть.

Як повідомляв "Знай.ua", киянин мало не вбив малюка, залишивши його в машині із зачиненими вікнами: копи вчасно втрутилися.

Також, абоненти Vodafone можуть отримати безкоштовні гігабайти: потрібно виконати одну просту дію.