У Києві патрульні поліцейські врятували німецьку вівчарку, яку її власник залишив у закритій машині з піднятими вікнами під час спеки.

Інцидент стався на вулиці Захаровській та був зафіксований працівниками патрульної поліції Києва. Про це вони особисто повідомили на офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

Поліція. Фото: Youtube
Поліція. Фото: Youtube

Громадяни, які стали свідками цієї ситуації, звернулися до правоохоронців, повідомивши, що з припаркованого у дворі автомобіля Mercedes-Benz Vito можна почути гавкіт.

Патрульні оперативно прибули на місце події і помітили, що всередині автомобіля справді перебуває собака, тоді як її господар кудись пішов. Інспектори намагалися з'ясувати, кому належить цей автомобіль, але безуспішно.

Популярні новини зараз
На українців чекає дощовий тиждень, але його фінал обіцяє радість: прогноз погоди в Україні Потужно обстрілюватимуть Україну: астролог вказала, які міста чекає найбільша небезпека Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом
Показати ще

З огляду на небезпеку для тварин поліцейські вирішили наблизитися до будинку і використовувати гучномовець, щоб привернути увагу власника автомобіля. За кілька хвилин власник з'явився на вулиці та відчинив двері автомобіля, випустивши свою німецьку вівчарку.

Поліція, авто, штрафи, скріншот: YouTube
Поліція, авто, штрафи, скріншот: YouTube

Після цього патрульні провели профілактичну бесіду з власником собаки, наголосивши на важливості уникнення подібних ситуацій у майбутньому.

Для подальшого вирішення цього питання буде залучено відповідне дільничне.

Цей випадок наголошує на важливості відповідального ставлення до домашніх тварин і усвідомлення потенційних небезпек, пов'язаних з ними.

Нагадаємо, у Львові під час сеансу масажу жінка впала в кому: лікарі повідомили поліцію

Як повідомляв "Знай.uа", чоловік "приспав" свою дружину багато років, щоб над нею "потіли" інші чоловіки : правда розкрилася випадково

Знай.ua писав, "і руками, і ногами, і реанімація": мати 7-х дітей жила з тираном, але "встигла" втекти і тепер надихає всіх