Українці часто залишають відгуки про роботу фінансових установ, мобільних та поштових операторів тощо.

Цього разу на ресурсі "Otzyv.ua" українка розповіла, як картка її чоловіка виявилась порожньою.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

Українка зазначає, що чоловік скористався послугою "Екстренні гроші" і залишився з порожньою карткою.

Для шахраїв це дуже вдала можливість обнести вас до нитки та залишити з порожньою карткою. У мене чоловік постраждав від цієї послуги ПриватБанку, і в нього з рахунку вкрали нормальну суму грошей. Можливо навіть самі співробітники ПриватБанку знаючи всі питання, які ставлять під час встановлення особи телефоном, промишляють подібним злодійством, — зазначила українка.

Популярні новини зараз
Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Вона попередила українців, щоб ті були дуже обережними з повідомленням навіть співробітникам банку своїх даних.

Варто подумати, чи варто взагалі відповідати на якісь важливі для вас питання, переконайтеся в особистості людини і що вона справді є співробітником ПриватБанку, а найголовніше, ніяких паролів і слів-паролів говорити не варто.

Відгук на послугу ПриватБанку, скриншот
Відгук на послугу ПриватБанку, скриншот

Нагадаємо, ми писали, що 50 тисяч гривень на бензин: ПриватБанк приготував сюрприз для водіїв.

Як повідомляв "Знай.ua", українка пошкодувала, що здійснила онлайн-покупку з картки "ПриватБанку": довелося заплатити двічі.

Також "Знай.ua" інформував, оплата частинами в ПриватБанку псує українцям кредитну історію: "Потрібен план щодо боржників".