Українець заявив, що з його пенсійної картки від Ощадбанку вкрали велику суму коштів. Відповідальність за інцидент, за його словами, банк переклав на його плечі. Про це чоловік написав у коментарях на офіційній сторінці фінустанови у соцмережі facebook.

Чоловік поскаржився, що з його пенсійної картки, банком емітентом якої є "Ощад", вкрали понад 13 тисяч гривень. При цьому він упевнений, що зловмисники провернули свій злочин із використанням технічних можливостей банку.

"Ощадбанк". Фото: скрін youtube
"Ощадбанк". Фото: скрін youtube

"Не може бути довіри до банку, який створює умови для крадіжки грошей у пенсіонерів, а потім ще звинувачують потерпілого!! У мене вкрали 13200 грн із пенсійної картки виключно з використанням технічних можливостей банку", - розповів чоловік.

Ощадбанк, скріншот: YouTube
Ощадбанк, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську 2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію Штрафи та пеня: використання чужої картки "вилізе боком" українцям Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати
Показати ще

За словами українця, у цьому інциденті банк переклав відповідальність на його плечі. Проте чоловік має намір довести протилежне.

"Тепер мені надіслали листа, де вони визначили, що це я винен! У них вкрали, а я винен! Не банк, а базар!", - обурився клієнт.

Скарга на Ощадбанк. Фото: скрін facebook.com/oschadbank
Скарга на Ощадбанк. Фото: скрін facebook.com/oschadbank

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "ПриватБанк" подарує українцям величезні гроші, якщо клієнти зроблять усе як треба: кому пощастить.

Також наш портал інформував, що українці з картками "Ощадбанку" можуть отримати сертифікат на 25 000 гривень: що для цього потрібно.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, що українець звинуватив Monobank, що вони замість нього підвищили кредитний ліміт і загнали в борг: "Це не можна виправдати..."