Українець поскаржився на жахливу систему безпеки Ощадбанку, адже через дії шахраїв банк збільшив ліміт на пенсійній картці його батька до 100 000 гривень без жодних процедур верифікації.

Про це сталовідомо на сайті Мінфіну.

Ощадбанк Фото: скрін youtube
Ощадбанк Фото: скрін youtube

Чоловік розповідає, що невідомі особи отримали доступ до банківського кабінету, без буд-яких підтверджень, у вигляді смс чи дзвінків, збільшили до непідйомної для пенсіонера суми у 100 тис гривень і присвоїли ці кошти собі, зробивши переказ.

"Батько попав на шахраїв які отримали доступ до його карт. І сама безпека Ощадбанку змушує дуже сумніваться в надійності банку. Мало того що шахраї змогли спокійно зайти в його банкінг, так вони спокійно без всяких підтверджень підняли кредитний ліміт і змогли з кредитного ліміту відправить кошти на рахунок іншої людини."-пише він.

"Ощадбанк". Фото: скрін youtube
"Ощадбанк". Фото: скрін youtube


Українець щиро не розуміє, як у воєнний час банк міг дозволити взяти в борг пенсіонеру сумму, яка більше ніж у 30 разів за звичайну українську пенсію. Він підозрює, що працівники банку разом з шахраям наживаються на кишенях звичайних українців.

Популярні новини зараз
Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників Не затягуйте: кому доведеться оформляти лист до Пенсійного фонду Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року
Показати ще

Ощадбанк, скріншот: YouTube
Ощадбанк, скріншот: YouTube

"Питання до Ощаду чому ви так легко підняли кредитний ліміт аж до 100000, без смс, без верифікації без нічого притому що ваша система повинна була бачити, що вхід в банкінг виконаний не з рідного пристрою. І друге питання чому відправлялися гроші без смс? З’являються думки що в Ощадбанку працюють шахраї які допомогають другим шахраям піднімать кредитний ліміт і обманювать простих Українців"-скаржиться українець.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Ощадбанк" влаштував українцям атракціон небаченої щедрості: хто отримає цінний подарунок.

Також наш портал інформував, що українці з картами "Ощадбанку" можуть отримати сертифікат на 25 000 гривень: що для цього потрібно.

Крім того, інформаційний портал "Знай" повідомляв, українець звинуватив Monobank, що вони замість нього підвищили кредитний ліміт і загнали в борг: "Це не можна виправдати..."