Українка звернулася до "Нафтогазу" зі скаргою, заявивши, що їй нарахували борг за період, коли помешкання порожніло і ніхто не споживав газ. Про це вона розповіла у коментарях на офіційній сторінці газопостачальної компанії у соцмережі facebook.

Клієнтка заявила, що їй нарахували 196 кубометрів спожитого газу при тому, що у квартирі ніхто не жив і відповідно не використав його. У результаті вона виявилася належною 1500 гривень за послуги, які за фактом не надавалися.

Платіжка "Нафтогаз". Фото: Youtube
Платіжка "Нафтогаз". Фото: Youtube

"У травні місяці 2022 року мені нарахували 196 кубів газу, яким я не користувалася. Найцікавіше, що з лютого по жовтень у квартирі ніхто не жив, лічильник стояв на місці, лічильник електронний, передає на пульт свідчення. Але рахунок на 1500 грн прийшов", - поділилася клієнтка.

"Нафтогаз". Фото: скрін youtube
"Нафтогаз". Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Лафа скінчилася, дострибалися: 9 причин, чому українці не отримають субсидію у 2024 році Кожному члену сім'ї по 3600 грн: українцям обіцяють тримісячну підтримку Українцям спишуть частину боргів за комуналку: кому дозволять не платити Українцям дали шанс позбавитися боргів за комуналку: далі може стати гірше
Показати ще

Українка зазначила, що довгий час намагалася добитися перерахунку, але "Нафтогаз" посилає до облгазу, а той назад - до "Нафтогазу". У результаті ситуація не може вирішитись вже більше року.

"Чому я маю подарувати їм 1500 грн? За що? І як добитися перерахунку я не розумію", - обурилася жінка.

Скарга на "Нафтогаз". Фото: скрін facebook.com/NaftogazGasSupply
Скарга на "Нафтогаз". Фото: скрін facebook.com/NaftogazGasSupply

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українцям нараховують борги за не спожитий газ: у "Нафтогазі" розповіли, як досягти справедливості.

Також наш портал інформував, отримали платіжку з некоректними показниками: "Нафтогаз" пояснив, як зробити звірку.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, буде, якщо не передати свідчення електролічильника: усі споживачі мають про це знати.