Українці зобов'язані сплачувати комунальні послуги навіть під час війни. Проте мешканців Херсонської області, яка постраждала через підрив Каховської ГЕС та окупації, хвилює питання, де їм взяти гроші на оплату.

Жителі Херсонської області мешкають під постійними обстрілами, тобто у зоні бойових дій. Роботи там мало, як і платоспроможних людей, про що і розповів клієнт "Нафтогазу" на сторінці компанії у Facebook.

"А що робити тим, хто живе в зоні бойових дій? У кого немає роботи, як їм платити за газ? У нас у Херсоні і зараз приліт" - запитав він.

Платіжка Нафтогаз. Фото: Youtube
Платіжка Нафтогаз. Фото: Youtube

Представники компанії відповіли, що просять споживачів вчасно оплачувати газ, бо саме ці кошти спрямовують на відновлення інфраструктури після терактів росіян. Таким чином вони нагадують, чому так важливо сплачувати платіжки.

Популярні новини зараз
Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

"Газовики докладають титанічних зусиль, щоб забезпечити безперебійне постачання газу", - йдеться в повідомленні.

"Нафтогаз". Фото: скрін youtube
"Нафтогаз". Фото: скрін youtube

Крім того, Нафтогаз порадив звертатися до облгазів тим, у кого виникають питання з боргами та невірними цифрами у платіжках.

"Дані подаємо їм, борги нараховують з повітря вони і їх вимагають теж. А як довідку на сайті передати вони не можуть і за боргами також посилають в облгаз. З усіх питань винні не ми, а за боргами дзвоніть ви", - скаржаться клієнти.

Відгуки клієнтів та відповідь Нафтогаз, скріншот
Відгуки клієнтів та відповідь Нафтогаз, скріншот

Нагадаємо, нові тарифи, пенсії, рецепти в аптеках та подорожчання бензину: головні "липневі" зміни в житті українців