Українка заявила, що з її картки "Ощадбанку" зникла зарплата. Про це вона розповіла у своїй скарзі, яку опублікувала на порталі Мінфін.

Клієнтка "Ощада" поділилася, що ще кілька місяців тому з карти зникла ціла зарплатня. Вона звернулася до поліції та банку, але поки що жодних результатів немає. При цьому, за її словами, у фінустанові жодних не зацікавлені у допомозі.

"Ощадбанк". Фото: скрін youtube
"Ощадбанк". Фото: скрін youtube

"У мене ще в квітні місяці цього року шахраї списали всю мою з/п, я звернулася і в поліцію, і в банк. Поліція цим займається, а ось ваш великий банк мені сказав, що: ми тут до чого, це ваша особиста справа", - обурилася жінка.

Ощадбанк, скріншот: YouTube
Ощадбанк, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Кожному члену сім'ї по 3600 грн: українцям обіцяють тримісячну підтримку Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші
Показати ще

Українка зазначила, що вкрай обурена нейтральністю банку у цій ситуації.

"І тоді у мене питання - ви так рекламуєте свої послуги, а де ваша СБ? Або ви просто тупо списуєте з карток кошти і потім вмикаєте мороз? Чому інші банки думають про свою репутацію і людям повертають повні суми?", - додала клієнтка.

Скарга на Ощадбанк. Фото: скрін Мінфін
Скарга на Ощадбанк. Фото: скрін Мінфін

Станом на наступний день після скарги клієнтки, в Ощадбанку ніяк не відреагували.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Ощадбанк" влаштував українцям атракціон небаченої щедрості: хто отримає цінний подарунок.

Також наш портал інформував, що українці з картами "Ощадбанку" можуть отримати сертифікат на 25 000 гривень: що для цього потрібно.

Крім того, інформаційний портал "Знай" повідомляв, українець звинуватив Monobank, що вони замість нього підвищили кредитний ліміт і загнали в борг: "Це не можна виправдати..."