Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«Або ми будуємо нашу країну так, аби в неї сміливіше вкладали гроші, їхали інвестори, і ми розбудовували її, або ми її ніколи не побудуємо. По-перше, це дасть нам можливості швидше вступити і в ЄС, і в НАТО. Також це дозволить МВФ давати нам гроші під низькі відсотки без питань», - пояснює Георгій Біркадзе.

На його думку, нам потрібні розумні люди в парламенті, які швидше проголосують за ці закони, які зроблять наші антикорупційні інститути незалежними. За цей рік, констатує експерт, ми бачили дуже гучні затримання, але нам іще потрібно, щоб ці органи ще краще і яскравіше працювали.

Також експерт висловлює претензії до того, що термін слідства на корупційну статтю триває до пів року, це абсурдно, його потрібно збільшити до 5 років, щоб за корупційні махінації був якомога жорсткіший термін.

«Потрібно підтримувати сьогодні ці інститути, тому що це єдині інститути, яким я реально довіряю, це НАБУ, САП та Антикорупційний суд», - підкреслює Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Золотарьов розповів, що буде з «вагнером» після невдалого бунту.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, як бунт пригожина зашкодив російській економіці.