"Нафтогаз" звернувся із важливою заявою до споживачів із трьох областей - Київської, Житомирської та Львівської. Що потрібно знати мешканцям цих регіонів, йдеться на офіційній сторінці газопостачальної компанії у соцмережі facebook.

АТ "Київоблгаз", АТ "Житомиргаз" та АТ "Львівгаз" перейшли під державне управління Групи "Нафтогаз". У зв'язку із цим клієнтів підприємств поінформували про нові правила передачі показників газових лічильників.

Нафтогаз, скриншот: YouTube
Нафтогаз, скриншот: YouTube

"Важливо: з 28 червня по 5 липня і надалі показання газового лічильника споживачам з Київської, Житомирської та Львівської областей слід передавати за допомогою сервісів my.gas.ua. Наголошуємо: будь-які інші платформи обліку не є коректними та працювати не будуть", - йдеться у повідомленні.

Поередача показників. Фото: Youtube
Поередача показників. Фото: Youtube

Популярні новини зараз
Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові" Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

У "Нафтогазі" нагадали, що споживачі можуть передавати показники декількома способами, обравши для себе найзручніший:

  • через власний кабінет на сайті my.gas.ua;
  • через чати GASUA в Viber, Telegram. Також NaftogazGasSupply у Facebook Messenger;
  • SMS-повідомлення на номер 4647.

Раніше інформаційний портал "Знай" повідомляв, 500 гривень і навіть більше: у "Нафтогазі" розповіли, як отримати знижку на газ.

Також наш портал інформував, отримали платіжку з некоректними показниками: "Нафтогаз" пояснив, як зробити звірку.

Крім того, ми писали, переплата за газ від попереднього постачальника: у "Нафтогазі" пояснили, як повернути гроші.