"Нафтогаз" повідомив клієнтів про важливе та корисне нововведення, яке стосується процесу передачі показників лічильника. Що потрібно знати споживачам розповідається на офіційній сторінці компанії у соціальній мережі Facebook.

Компанія "Нафтогаз" заявила, що покращує рівень обслуговування та запустила новий сервіс для споживачів. Тепер у клієнтів з'явився ще один спосіб швидко передати показники газового лічильника – просто надіславши SMS-повідомлення на короткий номер.

Показники лічильників, скріншот: YouTube
Показники лічильників, скріншот: YouTube

"Відтепер передавати показники лічильника можна за допомогою SMS-повідомлення на номер 4647. Не гайте свій час, користуйтесь зручними онлайн сервісами ГК Нафтогаз України", - йдеться у повідомленні.

Нафтогаз, скриншот: YouTube
Нафтогаз, скриншот: YouTube

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

У газопостачальній компанії наголосили, що на даний момент сервіс працює для АТ "Криворіжгаз", АТ "Харківгаз", АТ "Харківміськгаз", Дніпровської та Кропивницької філій газмережі.

Показники лічильника потрібно передавати щомісяця з 28 по 5 число. Якщо не робити цього вчасно, то є ризик отримати "неправильну" платіжку зі значно більшою сумою до оплати.

Раніше інформаційний портал "Знай" повідомляв, 500 гривень і навіть більше: у "Нафтогазі" розповіли, як отримати знижку на газ.

Також наш портал інформував, отримали платіжку з некоректними показниками: "Нафтогаз" пояснив, як зробити звірку.

Крім того, ми писали, переплата за газ від попереднього постачальника: у "Нафтогазі" пояснили, як повернути гроші.