Українцям стає дедалі складніше дозволити собі м'ясо, адже ціни зростають практично щотижня. Так, наприкінці червня у супермаркетах фіксується подорожчання яловичини. Скільки коштує найпопулярніше м'ясо, показують дані моніторингу, опубліковані на порталі Мінфін.

З новими цінами на м'ясо та продукти його переробки українцям саме час задуматися про вегетаріанство. Наприклад, яловичину почало дозволити ще складніше, оскільки цінник на продукт знову піднявся і доволі відчутно.

Супермаркет. Фото: скрін youtube
Супермаркет. Фото: скрін youtube

Так, станом на 28 червня яловичина гуляш в українських супермаркетах у середньому пропонується по 242,91 гривні за кілограм. Для порівняння, минулого місяця дане м'ясо було дешевшим – 232,94 гривні за кіло. Найдешевше це м'ясо можна купити в мережі супермаркетів Auchan – 208,95 гривні за кіло. Найвищий цінник становить 260,00 гривні за кіло і встановлений у мережі Megamarket.

Супермаркет. Фото: скрін youtube
Супермаркет. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Середній цінник яловичих ребер збільшився із 154,31 до 160,48 гривні за кілограм. Діапазон цін на товар коливається в межах 150,95-170,00 гривні за кілограм, залежно від торгової мережі.

Ціни на яловичину. Фото: скрін Мінфін
Ціни на яловичину. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, готуйте гаманці: на додачу до картоплі різко подорожчав ще один овоч, заплатимо на 37% більше.

Також наш портал інформував, викладати півзарплати не доведеться: на прилавках супермаркетів з'являються дешеві овочі, які ціни.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, що раділи не довго: після нетривалого здешевлення в Україні знову почала дорожчати свинина.