Українці можуть отримати знижку на оплату блакитного палива у розмірі до 500 гривень та навіть більше. Що для цього потрібно зробити, пояснюється на офіційному сайті газопостачальної компанії "Нафтогаз".

У "Нафтогазі" заявили, що українці можуть скористатися реферальною програмою компанії. Тобто запросити друга, щоб той також став клієнтом компанії. Зробити це можна в особистому кабінеті, вибравши пункт "Запроси друга".

Платіжка "Нафтогаз". Фото: скрин youtube
Платіжка "Нафтогаз". Фото: скрин youtube

"Після того, як Реферал успішно приєднається до Компанії, йому буде присвоєно особовий рахунок, і він використовує 5 м³ газу, кожному учаснику (Амбасадору та Рефералу) буде нараховано по 50 гривень знижки для оплати нарахувань за спожитий природний газ", - пояснили в компанії.

Знижка на газ. Фото: скрін gas.ua
Знижка на газ. Фото: скрін gas.ua

Популярні новини зараз
Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів "Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися
Показати ще

За кожну запрошену людину можна отримати 50 гривень, які використовуються як знижка на оплату послуг газопостачання. При цьому сума знижки може сягати 500 гривень і навіть більше, залежно від виконаної роботи.

Газ. Фото: скрін youtube
Газ. Фото: скрін youtube

"Кількість запрошених Рефералів не обмежена. Наприклад, якщо Амбасадор запросив 10 клієнтів, які успішно приєдналися, то винагорода Амбасадора становитиме 500 грн", - підкреслили в "Нафтогазі".

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українцям нараховують борги за не спожитий газ: у "Нафтогазі" розповіли, як досягти справедливості.

Також наш портал інформував, отримали платіжку з некоректними показниками: "Нафтогаз" пояснив, як зробити звірку.

Крім того, ми писали, переплата за газ від попереднього постачальника: у "Нафтогазі" пояснили, як повернути гроші.