"ПриватБанк" оголосив про проведення захоплюючої акції, яка розпочалася 19 червня та триватиме до 13 серпня.

У рамках цієї акції банк готовий виплатити переможцям просто величезну суму. Деталі акції можна знайти на офіційному сайті банку.

Банкомат ПриватБанку. Фото: скрін youtube
Банкомат ПриватБанку. Фото: скрін youtube

Для участі в акції необхідно зареєструватися на сайті та вказати свій мобільний телефонний номер, який має бути пов'язаний із фінансовими операціями. Вже зараз в акції беруть участь понад 25 тисяч українців.

Щоб мати змогу виграти головний приз – 100 тис. грн на туристичну поїздку, клієнти повинні мати банківську картку Mastercard та використовувати NFC-гаманці Google Pay, Apple Pay, Mi Pay, Garmin Pay, SwatchPay.

Популярні новини зараз
"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії
Показати ще

Умов акцій лише кілька – зареєструватися на сайті, додати картку Mastercard для оплати за допомогою NFC та здійснити п'ять покупок на суму від 100 гривень кожна.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

"ПриватБанк" не уточнив, які саме покупки враховуватимуться в рамках акції, але зазначив, що грошові перекази між картками не враховуватимуться.

Оплата повинна бути здійснена лише за допомогою однієї картки. Перший етап акції триватиме до 16 липня, коли буде обрано 15 переможців, яким буде видано сертифікати на пальне.

Другий етап – з 17 липня до 13 серпня.

А сертифікат на подорож на суму 100 тис. грн буде розіграно між учасниками першого та другого етапів акції.

Нагадаємо, "ПриватБанк" довів клієнта до відчаю грабіжницькими комісіями: "Хочуть нажитися на людях"

Як повідомляв "Знай.ua", "Ощадбанк" списує тисячі гривень з карток українців: була скарбничка, стала кредитка

Знай.ua писав, українка поскаржилася на "схеми" ПриватБанку: не може користуватися своїми коштами