У сервісі "Дія" з'явилася нова функція — тепер користувачі можуть прив'язати номер телефону оператора My Vodafone до паспорта.

Ця функція допоможе зберегти особисті дані від шахраїв. Про це повідомляється на офіційній сторінці "Дії" у Facebook.

Vodafone, скріншот: YouTube
Vodafone, скріншот: YouTube

"Якщо номер прив’язаний до паспорта, зловмисники не зможуть відновити SIM-карту, зламати акаунти в соцмережах та отримати доступ до банківських рахунків", - йдеться у повідомленні.

Щоб прив'язати номер, раніше треба було йти до магазину оператору. Тепер можна зайти у мобільний застосунок My Vodafone, обрати "Реєстрація номера", а далі поділитися копією паспорта громадянина України через "Дію" та підтвердити реєстрацію.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

"Відтепер реєструйте номер телефону в застосунку My Vodafone за кілька кліків разом з Дією. Зловмисники не зможуть відновити SIM-карту, зламати акаунти в соцмережах та отримати доступ до банківських рахунків", — йдеться у повідомленні.

Так само можуть зробити абоненти lifecell.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що Lifecell приготував сюрприз для абонентів: як отримати 100 Гб інтернету за 1 копійку.

Як повідомляв "Знай.ua" "здирникам заплатити 155 гривень": оператор "Vodafone" заганяє людей з інвалідністю в борги.

Також "Знай.ua" інформував, "тарифний план "лохотрон"": абонент Lifecell поповнив рахунок на 300 гривень, не отримав послуг та опинився у боржниках.