Мобільний оператор Lifecell приготував справжній сюрприз для абонентів – 100 Гб інтернету лише за 1 копійку. Втім, щоб отримати такий щедрий подарунок, доведеться виконати певні умови. Подробиці розкрили на офіційній сторінці компанії у соцмережі facebook.

Українці, які користуються послугами мобільного оператора Lifecell, можуть отримати 100 Гб інтернету за 0,01 гривні. За умовами акції такий подарунок надається на 28 днів, але щоб отримати його, потрібно виконати важливу умову та сподіватися на удачу.

Lifecell. Фото: скрін youtube
Lifecell. Фото: скрін youtube

"Підключайте послугу "Додаткові гроші" та станьте одним зі щасливчиків, які зможуть отримати 100 ГБ! Ви отримаєте від 20 до 380 грн на будь-які послуги, саме коли вони будуть необхідні: тобто, якщо на вашому мобільному рахунку буде недостатньо коштів, щоб користуватися обраними послугами", - пояснили абонентам.

lifecell, скріншот: YouTube
lifecell, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

У Lifecell зазначили, що всього буде 7 щасливчиків, яких визначать з-поміж усіх, хто виконає вищезгадану умову. Взяти участь в акції абоненти можуть до 2 липня 2023 року.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, фестиваль небаченої щедрості: Lifecell дарує 50-відсоткову знижку на зв'язок.

Також наш портал інформував, "Заробляєте на тому, що люди забувають": Vodafone "тихо" спустошує рахунки українців на десятки гривень.

Крім того, ми писали, Київстар надали унікальну можливість своїм клієнтам: скористатися можна лише до кінця року.