В Україні швидко змінюються ціни на продукти, за ними складно стежити. Так, великі супермаркети вкотре оновили вартість молочних продуктів.

Усі дані зібрали аналітики порталу "Мінфін", щоб покупці знали, де купити дешевше молочку. Зокрема, молоко торгової марки Простоквашино 1% стало дорожчим з 38,80 грн до 42,33 грн. Таку суму доведеться заплатити за пакування 900 мл.

Яготинське 2,6% впало у вартості на кілька копійок і зараз коштує 39,12 грн за 900 мл. Вигідніші пропозиції можна зустріти в Новусі та Ашані – 29,99 грн та 39,80 грн відповідно.

Ціни на молоко, дані Мінфін
Ціни на молоко, дані Мінфін

У той же час вершкове масло теж починає дорожчати. У червні підвищилася у ціні на 70 копійок торгова марка Селянське 72,5%, склавши 66,80 грн за 200 грам. Дешевше його можна купити в Метро та Ашані за однаковою ціною – 64,90 грн.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Однак приводи для радості також є, оскільки Яготинське 73% знизилося у вартості з 67,96 грн до 65,55 грн за 200 грам.

Ціни на масло, дані Мінфін
Ціни на масло, дані Мінфін

А ось сир ТМ Простоквашино подешевшав із 65,28 грн до 63,60 грн за 300 грам. Найпривабливішу ціну зафіксували у Метро – 62,30 грн.

Ціни на сир, дані Мінфін
Ціни на сир, дані Мінфін

Раніше ми писали про те, що запаси найнижчі за 10 років, а ціни в рази вищі: в Україні дефіцит популярного фрукту

Як повідомляв Знай.ua, не кисни, все буде солодко: українські супермаркети оновили ціни на цукор, сіль та олію

Також портал Знай.ua писав, що банкомати ПриватБанку вимикаються під час видачі готівки: українка розповіла, як залишилася без грошей