Українські пенсіонери можуть розраховувати на підтримку від влади у вигляді безкоштовних продуктових наборів. Хто і як може отримати допомогу, розповідає "Пенсійний кур'єр".

Українські пенсіонери, які проживають у Києві, та які досягли 65-річного віку, можуть звернутися за безкоштовними продуктовими наборами. Заявку на отримання допомоги можна залишити в управлінні соцзахисту чи ЦНАПу.

Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube
Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube

"Для отримання набору продуктів необхідно пред'явити лише паспорт, пенсійне посвідчення та ідентифікаційний код. Перед цим необхідно оформити відповідну заявку у ЦНАП або управлінні соцзахисту", - повідомили пенсіонерам.

Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube
Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Крім того, на продуктові набори можуть претендувати мешканці столиці, які мають інвалідність, а особи, які перебувають на обліку у терцентрах соціального обслуговування та внутрішньо переміщені громадяни.

Зазначається, що у Києві працює 30 пунктів видачі продуктових наборів, а їх адреси можна дізнатися за цим посиланням.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, залишилися без дому і потребуєте допомоги: як оформити довідку ВПО та виплати від держави, інструкція.

Також наш портал інформував, українці отримають допомогу від ще одного фонду: хто і як може подати заявку.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, українцям безкоштовно роздають продуктові набори, ліки та корм для тварин: де і як отримати.