Клієнтка Приватбанку поскаржилася на те, що банк отримав постанову виконавця про дозвіл на користування певною дозволеною законом сумою на картці та затягує із розблокуванням грошей.

Банкомат ПриватБанку. Фото: скрін youtube
Банкомат ПриватБанку. Фото: скрін youtube

Про це вона написала на порталі Мінфіну.

Українка скаржиться, що банк отримав постанову від виконавця та свідомо ігнорує її виконання.

Жінка не може довгий час вільно користуватися своїми коштами та скаржиться на недобросовісну роботу працівників фінустанови.

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

"Постанова про визначення поточного рахунку фізичної особи - боржника у банку для здійснення видаткових операцій, проте рахунок досі заблокований. Доказів неотримання Постанови банком не надано. "Хороша" схема", - написала вона.

ПриватБанк, фото з вільних джерел
ПриватБанк, фото з вільних джерел

У відповідь на такі звинувачення, у ПриватБанку повідомили, що арешт буде знято протягом 1-3 днів після надходження до банку ухвали про зняття арешту від виконавчої служби або приватного виконавця.

Вже неодноразово клієнти фінустанови скаржаться на те, що рахунки вони блокують досить швидко, а от зі зняттям арешту банк не поспішає.

Відгук на Приватбанк. Фото скрін з сайту Мінфіну
Відгук на Приватбанк. Фото скрін з сайту Мінфіну

Крім того, у банку підказали, що відстежити це отримання можна за поштовим трек-номером.

Раніше портал Знай повідомляв, "Довелося викликати поліцію": українка стверджує, що ПриватБанк видав їй фальшиві долари.

Також наш портал інформував, клієнти скаржаться, що ПриватБанк не приймає доларові купюри, які сам і продає: "Це якесь самоуправство".

Також "Знай.ua" інформував, ПриватБанк "поставив на лічильник" клієнта після того, як з його картки вкрали 50 тисяч: "Шахрайства не бачать".