"Нафтогаз" звернувся до споживачів із закликом відмовитися від паперових платіжок за газ. Як українцям пропонують розраховуватися за спожите блакитне паливо, йдеться на офіційній сторінці газопостачальної компанії у соціальній мережі Facebook.

"Нафтогаз" закликав клієнтів відмовитися від отримання паперових платіжок та перейти на електронний формат обслуговування. В організації аргументували, що це екологічно і так зручніше сплачувати рахунки.

Платіжка "Нафтогаз". Фото: скрин youtube
Платіжка "Нафтогаз". Фото: скрин youtube

"Оплачувати онлайн легко, зручно та екологічно - з цим погоджується понад 1 млн наших клієнтів, які вже відмовилися від паперової платіжки", - йдеться в повідомленні газопостачальної компанії.

Нафтогаз, оплата комуналки, фото: Знай.ua
Нафтогаз, оплата комуналки, фото: Знай.ua

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

Отримати електронний варіант платіжки можна через:

  • Особистий кабінет my.gas.ua;
  • Чатбот GASUA у Viber або Telegram.

Оплатити послуги онлайн можна через:

  • Особистий кабінет my.gas.ua;
  • Чатбот GASUA в Viber та Telegram;
  • Сайти та мобільні додатки банків;
  • Платіжні системи (Portmone, LiqPay, EasyPay, iPay.ua).

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українцям нараховують борги за не спожитий газ: у "Нафтогазі" розповіли, як досягти справедливості.

Також наш портал інформував, зберігайте акти про перевірку лічильників: українцям почали надходити квитанції на десятки тисяч.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, що переплата за газ від попереднього постачальника: у "Нафтогазі" пояснили, як повернути гроші.