Для наших читачів, які уважно стежать за своїми платіжками щодо комунальних послуг, є дуже важливі новини. Ще півтора роки тому українці мали змогу отримувати природний газ від цілих 17 постачальників. Але зараз ситуація кардинально змінилася.

На даний момент практично всі українські домогосподарства стали клієнтами "Нафтогазу", і багато споживачів збереглися проблеми з отриманням квитанцій.

Про це стало відомо завдяки новій публікації порталу "На пенсії".

Платіжка Нафтогаз. Фото: Youtube
Платіжка Нафтогаз. Фото: Youtube

Повідомляється, що близько 98% споживачів газу є клієнтами "Нафтогазу", тому компанія намагається розширити доступ споживачів до своїх послуг за допомогою партнерів. Одним із таких є державний "Ощадбанк".

Популярні новини зараз
Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії
Показати ще

"Ощадбанк", фото: Знай.uа
"Ощадбанк", фото: Знай.uа

На даний момент у терміналах самообслуговування "Ощадбанку" споживач газу може сформувати та роздрукувати:

- рахунок за спожитий газ;

- акт звірки розрахунків;

- довідку про відсутність заборгованості.

Для клієнтів "Нафтогазу" така послуга безкоштовна. Щоб нею скористатися, необхідно ввести номер рахунку та своє прізвище в полях, що відображаються на екрані терміналу. Після цього клієнт зможе надрукувати потрібний документ. При необхідності тут же можна сплатити і рахунок за спожитий газ.

Нагадаємо, як повернути помилково заплачені за газ гроші: "Нафтогаз" дав чіткий алгоритм дій.

Раніше повідомлялося, як добре заощадити в супермаркеті, щоб щоразу не віддавати 1-2 грн за пакет.

Також, що робити з "вічними" боргами за газ: де можна виправити неправильні дані.