Повномасштабна війна позбавила багатьох українців удома, роботи та елементарних засобів для існування. Таким громадянам активно допомагає держава, а також різноманітні благодійні фонди та міжнародні організації.

Так, від одного з таких українці можуть отримати гуманітарну допомогу у вигляді продуктів, ліки та іншого. Про це повідомляє інформаційний портал "На пенсії".

Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube
Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube

Українці, які через повномасштабну війну, опинилися у складній життєвій ситуації можуть отримати допомогу від фонду "Хочу допомогти". Організація надає продуктові та гігієнічні набори, ліки, одяг, а також надає підтримку тваринам і допомагає з евакуацією та пошуком житла.

Здобути гуманітарну допомогу можуть громадяни зі статусом ВПО, багатодітні сім'ї, люди з інвалідністю. Також фонд допомагає забезпечувати потреби ЗСУ.

Популярні новини зараз
ТЦК штрафує роботодавців: вручай повістки або плати штрафи Коли пролунає останній дзвоник в українських школах: названо дати Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект
Показати ще

Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube
Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube

Подати заявку на отримання допомоги можна онлайн за цим посиланням. В анкеті необхідно вказати особисті дані, місце знаходження, документ, що підтверджує статус ВПО, якщо ви переселенець. Також потрібно написати, яка допомога потрібна та вказати контактні дані.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, залишилися без дому і потребуєте допомоги: як оформити довідку ВПО та виплати від держави, інструкція.

Також наш портал інформував, студенти на вихід: український уряд знайшов спосіб забезпечити ВПО житлом, навіть ремонт не потрібен.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, українцям безкоштовно роздають продуктові набори, ліки та корм для тварин: де і як отримати.