Тепер Укрпошта дозволила українцям скаржитися онлайн, а також розшукувати свої посилки та здійснювати переадресацію.

Звісно, паперові заяви та походи до відділення ніхто не скасував, втім, якщо на це бракує часу, то можна подати заяву зі скаргою, або зробити переадресацію посилки не виходячи з дому.

"Укрпошта". Фото: скрін youtube
"Укрпошта". Фото: скрін youtube

Укрпошта змінює форму подачі письмових звернень – заяв, скарг, запитів. Для зручності клієнтів національний оператор пропонує подавати письмові звернення через заповнення відповідних форм на офіційному сайті. Або шляхом відправлення електронних листів.

Для подачі заявки на розшук внутрішніх та міжнародних поштових відправлень та/або відшкодування, клієнтам необхідно заповнити форму на офіційному сайті компанії у розділі "Онлайн-рекламація для міжнародного/внутрішнього відправлення" або надіслати звернення на електронну адресу ukrposhta@ukrposhta.ua, або листом на юридичну адресу компанії АТ "Укрпошта": 01001, м.Київ, вул.Хрещатик, 22.

Популярні новини зараз
Штрафи та пеня: використання чужої картки "вилізе боком" українцям Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати
Показати ще

Для того, щоб зробити переадресацію відправлень необхідно буде заповнити форму на офіційному сайті компанії. Наразі даний функціонал реалізовано для відправлень по Україні послугами: "Укрпошта Експрес", "Укрпошта Стандарт", "Укрпошта Документи", створених як онлайн, так і безпосередньо у відділенні.

Укрпошта. Фото: скрін youtube
Укрпошта. Фото: скрін youtube

З будь-яких інших питань клієнтам варто надсилати лист на електронну адресу компанії, звичайним листом на юридичну адресу Укрпошти.

Нагадаємо, ми писали, що Укрпошта експрес-доставкою катає посилку майже місяць по Україні: "Коли буде доставлено?".

Як повідомляв "Знай.ua" клієнта "Укрпошти" змусили самостійно забирати посилку через "невдалу" спробу кур'єра.

Також "Знай.ua" інформував, як замовляти посилки з Aliexpress на Нову Пошту: блогерка поділилась лайфгаком.