Українка заявила, що у ПриватБанку їй видали фальшиву купюру, коли вона отримувала долари. Детальніше про ситуацію вона розповіла у своїй скарзі на порталі Мінфін.

Жінка розповіла, що отримувала у ПриватБанку долари і серед купюр потрапила одна фальшива. На її думку, співробітниця банку цілком свідомо підклала їй фальшиву банкноту.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

"Отримувала зі своєї карти долари в ПриватБанку. Касир знала, що має фальшиву 100 дол. купюру. Вона видала її разом з іншими купюрами. На ультрафіолеті звичайно цього не показала мені при видачі. Коли в обміннику виявилося, що ця купюра фальшива, повернулася назад до касира. А вона, звичайно, вдала, що вперше мене бачить, хоча обслуговувала 20 хвилин тому", - поділилася українка.

ПриватБанк, скріншот: YouTube
ПриватБанк, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці
Показати ще

Клієнтка зазначила, що справа дійшла до поліції, а також довелося викликати службу безпеки банку, проте фальшиву купюру їй не змінили, а касир відмовилася свідчити.

"Довелося викликати поліцію та службу безпеки банку. Давати свідчення поліції касирка відмовилася, звичайно ж, що вона може додати, що впарила мені фальшиві гроші. У банку відмовилися замінити кошти", - додала жінка.

Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін
Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін

Співробітники ПриватБанку відреагували на скаргу та запевнили, що фахівці з'ясовують усі обставини інциденту.

Раніше портал Знай повідомляв, клієнт ПриватБанку залишився без грошей на житло через збій банкомата: "Банк вибачається, але кошти не повертає".

Також наш портал інформував, клієнти скаржаться, що ПриватБанк не приймає доларові купюри, які сам і продає: "Це якесь самоуправство".

Крім того, ми писали, ПриватБанк роздасть українцям новенькі смартфони: як отримати.