Для всіх наших дорогих читачів, які уважно стежать за своїми платіжками по комуналці, є дуже важливе повідомлення про новий союз між "Ощадбанком" та компанією "Нафтогаз". Постачальник блакитного палива обіцяє, що тепер його електронні сервіси стали зручнішими.

Наразі послугами компанії "Нафтогаз" можна скористатися в терміналах самообслуговування їхнього нового партнера - "Ощадбанку".

Про це стало відомо завдяки повідомленням, які надходять українцям на електронну пошту.

Нафтогаз, скріншот: YouTube
Нафтогаз, скріншот: YouTube

За інформацією компанії "Нафтогаз", новий сервіс дозволяє швидко отримати потрібний документ та сплатити рахунок за спожитий газ одразу у терміналі.

Популярні новини зараз
У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року 2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію
Показати ще

Клієнти можуть сформувати та роздрукувати:

- Рахунок за спожитий газ;

- акт звірки розрахунків;

- Довідку про відсутність заборгованості.

Повідомлення від "Нафтогазу", скріншот: електронна пошта
Повідомлення від "Нафтогазу", скріншот: електронна пошта

Послуга безкоштовна для клієнтів ДК "Нафтогаз України". Щоб скористатися нею, необхідно ввести свій особовий рахунок та прізвище в полях, що відображаються на екрані терміналу. Після цього можна надрукувати сформований документ.

Також варто нагадати нашим читачам той факт, що в Україні повернулися обов'язкові перевірки лічильників на комунальні послуги. Споживачам розповіли, хто має оплачувати перевірку приладів, які вимірюють обсяг використання газу.

Так, перевірка лічильників газу здійснюється за рахунок облгазу, незалежно від того, хто є власником лічильника: облгазом чи споживачем.

Нагадаємо, "Нафтогаз" вибоїв українців інструкцією: "Загнали в борги".

Раніше повідомлялося, хто має платити за перевірку лічильників газу.

Також, "Нафтогаз" розповів, як отримати знижку – просто встигніть.