Комунальні платежі забирають із гаманців українців великий шматок сімейного бюджету.

Звичайно, хочеться мати змогу заощадити хоч якось. І це можливо, не приїжджаючи до будь-яких незаконних методів, на кшталт накрутки лічильником або магнітів. Можливістю отримати знижку на оплату платежів поділились у компанії "Нафтогаз".

Нафтогаз, скриншот: YouTube
Нафтогаз, скриншот: YouTube

"Нафтогаз", що є постачальником газу для 98% сімей, пропонує споживачам знижку на "блакитне паливо". Як повідомляється на сайті компанії, абоненти, які заплатять за газ до 15 числа, можуть наступного місяця отримати знижку у розмірі 1%.

Зазначимо, що влітку за низького споживання така знижка звичайно буде абсолютно несуттєвою, а взимку при оплаті за газ у 3000 гривень можна заощадити лише 30 гривень. Незважаючи на те, що така акція не вплине на витрати Нафтогазу, компанія її проводить для того, щоб українці не забували вчасно платити за газ.

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Також хотілося б нагадати нашим читачам про тарифи на газ. Нафтогаз установив ціну кубометра газу на рівні 7,96 грн. Цей тариф продовжено до травня 2024 року.

Тарифи на газ, скріншот: YouTube
Тарифи на газ, скріншот: YouTube

Нагадаємо, що платити чи не платити - ось у чому питання: як дізнатися, чи нараховано вам субсидію і в якій сумі. Деяким категоріям українців необхідно подати заяви на отримання субсидій наново.

Раніше ми повідомляли, що половину можна не платити: деяким українцям "полегшили" квитанції щодо комуналки.

Також стало відомо, що ціна газу змінилася, але не для населення: знизилася в кілька разів. Порівняно з березнем 2022 року ціна на газ в Україні опустилася до мінімального значення.