Нещодавно у інформаційному просторі вибухнув скандал через те, що директора департаменту охорони культурної спадщини Київської міської державної адміністрації (КМДА) Олександра Никоряка помітили біля одного з ресторанів у комендантську годину та повітряну тривогу.

Чиновник святкував у ресторані день народження своєї дружини.
Місцева влада швидко відреагувала на таке зухвальство та цинізм під час війни та звільнила із займаної посади чиновника.

Кияни. Фото: Youtube
Кияни. Фото: Youtube

Через цю ситуацію влада столиці вирішила посилити обмеження для звичайних киян під час дії воєнного стану.
На засіданні оперативного штабу КОВА ухвалили рішення про часові обмеження - на Київщині всі розважальні заходи мають закінчуватись не пізніше 21:00.

Кияни. Фото: Youtube
Кияни. Фото: Youtube

Про це повідомив голова Київської обласної військової адміністрації у Фейсбуці.

“На засіданні оперативного штабу КОВА ухвалили рішення про часові обмеження. Відтак на Київщині всі розважальні заходи мають закінчувати свою роботу не пізніше 21:00”, - зазначив Кравченко.

Голова звернув увагу на те, що на період комендантської години усі розважальні заклади без винятку повинні припиняти свою роботу.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Кияни, скріншот: YouTube
Кияни, скріншот: YouTube

Голова КОВА нагадав, що за її порушення законом передбачена відповідальність.

“Обмеження не були скасовані і триватимуть до завершення дії правового режиму воєнного стану”, - підкреслив він.

Нагадаємо, чиновники КМДА та забудовники гуляють і святкують під час комендантської години: жирують по ресторанах

Раніше ми писали про те, що депутати Київради вирішили ремонтувати автівки замість відновлення міста після ударів: хотіли придбати нові