Поки в Україні триває повномасштабна війна, у містах діє комендантська година для безпеки населення. У цей період суворо заборонено розгулювати вулицями, проте для деяких закон не писаний, як кажуть, а саме – для столичних чиновників.

Журналісти "Української правди" провели розслідування, в результаті якого з'ясували, що різні представники влади відвідують дорогі ресторани у Києві під час комендантської години. Вони особисто виїхали на місце, щоб переконатися в цьому.

Так, вночі центральні входи закладів закриваються, але чиновники потрапляють до них через чорне, щоб їх ніхто не побачив. Проте ближче до комендантської години, простий народ слухняно залишає ресторани.

На відео видно і дорогі іномарки, і навіть обличчя порушників комендантської години – директора департаменту культурної спадщини КМДА Олександра Нікоряка, київського забудовника Артура Мхітаряна та заступника генерального прокурора Ігоря Мустеця. За інформацією, у ресторані вони відзначали день народження дружини одного із чиновників.

Мхітарян, скріншот
Мхітарян, скріншот

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нікоряк, скріншот
Нікоряк, скріншот

"Як виявилося, заклади не просто працюють вночі, а їх навіть відвідують забудовники, правоохоронці та київські чиновники, які мають слідкувати за дотриманням комендантського часу", - йдеться у матеріалі УП.

Фігуранти розслідування поки що не коментували цей випадок, але він явно не залишиться поза увагою.

Нагадаємо, після перекладання провини Кличко вирішив оглянути укриття: "Був зайнятий схематозами"