Днями журналісти помітили директора департаменту охорони культурної спадщини Київської міської державної адміністрації (КМДА) Олександра Никоряка біля одного з ресторанів у комендантську годину та під час повітряної тривоги.

За даними медіа, урядовець святкував день народження дружини. У КМДА вже відреагували на скандал та пообіцяли звільнити чиновника.

Також на цю ситуацію звернув увагу український військовий та активіст Олег Симороз, написавши в мережі Twitter цілу посаду.

Публікація Олега Симороза, скріншот: Twitter
Публікація Олега Симороза, скріншот: Twitter

"Найсмішніше в цій ситуації, що Нікоряка занапастила тьолка. Не робота на будівельну мафію. А малиха, яка розвела пацана на святкування днюхи в комендантську годину. Ну а тип вирішив показати яйця, бо він не остання людина ж у Києві. Ось така ціна мужики... жлобство дуже небезпечне))", - написав Олег Симороз.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Саша Нікоряка, фото: соціальні мережі
Саша Нікоряка, фото: соціальні мережі

Користувачі мережі почали активно обговорювати цю тему. Ось, що пишуть люди під публікацією: "Звільнять показово і незаконно, відновиться через суд ще й отримає компенсацію. Усі задоволені (майже).", ​​"Тьолка Віті Павліка передала їй естафету?", "Схоже, головний ворог української корупції не правоохоронні органи, а ось такі малихи, які через брак розуму регулярно палять своїх чоловіків, папіків і спонсорів".

Коментарі до публікації, скріншот: Twitter
Коментарі до публікації, скріншот: Twitter

Нагадаємо, чиновники подарували "своїм людям" гроші для відновлення Гостомелю: тепер скаржаться на поліцію та поганий принтер.

Раніше повідомлялося, п'яний керівник Дарницького ТЦК Руслан Трігуб під час комендантської години трощив паркани та погрожував охоронцям.

Також, спливли скандальні рішення судді, який п'яним збив нацгвардійця: намагався звинуватити вигаданого водія.