Оператор мобільного зв'язку Vodafone роздає абонентам гігабайти інтернету та хвилини для дзвінків на всі мережі. Хто і як може отримати безкоштовний пакет, повідомляється на офіційній сторінці компанії у соціальній мережі Facebook.

У Vodafone заявили, що вирішили підтримати мешканців Херсонщини, які опинилися у складному становищі після чергового терористичного акту росіян. Так, українцям, які перебувають у зоні потенційного підтоплення, обіцяють безкоштовно надати 10 ГБ інтернету та 1000 хвилин на всі мережі.

Vodafone. Фото: Youtube
Vodafone. Фото: Youtube

"Ми розпочали нарахування безкоштовних 10 ГБ та 1000 хв на всі мережі України для жителів Херсонської області, які перебувають у зоні потенційного підтоплення та перебувають зараз у складному становищі у зв'язку з підривом ворогами Каховської ГЕС", - повідомляє мобільний оператор.

Vodafone. Фото: Youtube
Vodafone. Фото: Youtube

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У Vodafone наголосили, що безкоштовний пакет буде нарахований автоматично, а його термін дії становитиме 30 днів.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Мали б совість": абонент поскаржився, що Vodafone здирає по 200 гривень за "безкоштовну" заміну сім-картки.

Також наш портал інформував, абоненти Vodafone отримують десятки дзвінків із невідомих номерів, люди не можуть додзвонитися близьким: "Їх не хвилює".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "Так і має бути": Vodafone запропонував українцям знижку 50%, але довелося платити вдвічі більше.