Абоненти Київстар часто скаржаться на погану якість мобільного зв'язку та інтернету. Оператор замість того щоб йти назустріч абонентам, тільки постійно збільшує ціни на свої тарифи майже кожного місяця.

"Київстар", скріншот: YouTube
"Київстар", скріншот: YouTube

Нещодавно Київстар на свої сторінці у Twitter опублікував повідомлення, яке викликало хвилю хейту серед користувачів.

"Просто зайшли сюди, щоб сказати, що ми всіх вас дуже любимо. Бережіть себе, будь ласка"- пише миле звернення користувачам оператор.

"Київстар", скріншот: YouTube
"Київстар", скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Здавалось би такі слова мають викликати у підписників позитивні емоції та відчуття та не у випадку з цим операторам.

Обурені користувачі не можуть стримати своїх емоцій у коментарях: "Поверніть будь ласка мої кошти, і не списуйте у людей кошти з рахунків на не потрібні їм послуги", "Ви б краще адекватно працювати почали. Знову першого числа нічого не працює як треба", " з нетерпінням чекаємо на нове підвищення, чи як правильно, покращення тарифів, бо розуміємо за що ви нас любите", "любите, але тариф підняли без попередження і ввели ліміт на інтернет".


Нагадаємо, Київстар знову піднімає ціни: тарифи перевалять за 300 гривень