ПриватБанк повідомляє, що зупиняє одну досить популярну послугу для своїх клієнтів, зберігши таку можливість до початку літнього сезону, до 1 червня 2023 року.

Люди відберуть можливість зняття готівки та євро з деяких карт. Прес-служба фінансової установи додає, що після цієї дати картки будуть придатними лише для здійснення онлайн-платежів.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

ПриватБанк заявляє, що, зокрема, вони торкнуться зняття готівки з віртуальних карт, які можна оформити в додатку або на сайті. Ця функція також буде заблокована і в касах, і інших фінансових установах.

Однак інші функції віртуальних карт, вирішили нагадати, залишатимуться доступними, і клієнти зможуть використовувати їх для проведення різних операцій, включаючи здійснення онлайн-платежів та оплату покупок, включаючи замовлення з європейських країн та інших континентів.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

Дуже важливо, щоб українці встигли подати заявку на зняття готівки та євро вчасно, бо, як виявилося, отримати гроші клієнти зможуть лише в окремих відділеннях банку.

Крім того, існує можливість подати онлайн заявку на видачу готівки, термін отримання готівкових доларів і євро може тривати до кінця червня.

Нагадаємо, "ПриватБанк" влаштував українцю "квест" на виживання, залишивши його без частини зарплати: "Весь аванс..."

Як повідомляв "Знай.ua", через 1500 грн українець став "заручником" ПриватБанку, не хотіли віддавати до останнього: "Береги поплутали..."

Знай.ua писав, українка поскаржилася на хамське ставлення "Ощадбанку" до пенсіонерів: "Порушення прав людини"