Багато українців без проблем освоюють нові технології, які спрощують життя і з легкістю відмовилися від фізичних квитанцій за комунальні послуги.

Звичайно ж, є прихильники і папірців, які вони вважають за краще зберігати в окремій папці, як належить, 3 роки з моменту отримання, щоб у разі чого довести оплату комунальних послуг і не нарватися на освіту неіснуючого боргу через якусь помилку в системі.

Квитанція за комуналку, скріншот з відео
Квитанція за комуналку, скріншот з відео

Звичайно, буває і таке, що паперові платіжки з якоїсь причини не прийшли, а сплатити за послугу потрібно. На такий випадок прийшли на допомогу в Нафтогазі. Газопостачальна компанія розповіла клієнтам, як вони можуть отримати паперові платіжки, якщо їх з якихось причин не було доставлено. Відповідь була оприлюднена в соціальній мережі.

"Сьогодні вже 26 травня, а я ще не має паперового рахунку за споживання газу. Тоді як інші комунальні служби вже давно надіслали рахунки. До кого можна звернутися, щоб вчасно надсилали паперовий рахунок?" , - Запитала клієнтка.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Вона зауважила, що спробувала написати на підтримку, що отримати відповідь на це питання, але вхідні електронні листи нібито туди не доставляють.

Питання до Нафтогазу про квитанції
Питання до Нафтогазу про квитанції

У Нафтогазі відповіли, що зазвичай паперовий варіант платіжок надходить клієнтам після 20 числа кожного місяця за минулий період.

Крім того, при необхідності клієнти можуть звернутися до відділень банків-партнерів - ПУМБ, ПриватБанк, Ощадбанк або на Нову пошту, де фахівці можуть допомогти з формуванням платіжок.

Крім того, сформувати рахунок можна за допомогою терміналу EasyPay або за допомогою особистого кабінету, перейти в який можна за посиланням: https://my.gas.ua/login

Також формування платіжок за газ доступне і в чат-ботах Viber/Telegram або Facebook Messenger, за посиланням: https://gas.ua/ru/home/contacts , у розділах "Мій рахунок", "Завантажити рахунок".

"Електронний ящик Нафтогаз України – client@gas.ua" , – уточнили в компанії.

"Нафтогаз", скріншот: YouTube
"Нафтогаз", скріншот: YouTube

Нагадаємо, що "Нафтогаз" показав важливий сервіс, який заощадить нерви та час.

Раніше ми повідомляли, що вже три квитанції: Нафтогаз вимагають пояснити, чому збільшилася кількість платіжок.