Розмір такої підтримки становитиме 4 тисячі гривень, стосується мешканців одного регіону.

Йдеться про переселенців, які після початку повномасштабної війни переїхали у Полтавську область. Про це повідомляє видання Рoltava.to, посилаючись на результати наради у Полтавській обласній військовій адміністрації.

Гроші. Фото: Youtube
Гроші. Фото: Youtube

На фіндопомогу у розмірі 4 тис. гривень можуть розраховувати сім’ї переселенців, які мають дітей з інвалідністю.

Загалом грошову допомогу виплатять жителям області за 47 напрямками. На відповідні потреби виділили цьогоріч 89 млн гривень.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Особливу увагу приділять учасникам бойових дій, інвалідам війни та родинам загиблих військовослужбовців.

Гроші, гривні: фото economy.24tv.ua
Гроші, гривні: фото economy.24tv.ua

Крім цього, деякі українці мають право оформити грошову допомогу від Міжнародної організації з міграції (МОМ). Це передбачено Меморандумом про взаєморозуміння між Міністерством соціальної політики України та організацією.

В Україні на одноразову грошову допомогу до майже 650 тисяч гривень мають право волонтери, які надавали допомогу українській армії чи іншим силовим структурам під час війни. Однак потрібно відповідати певним умовам.

Нагадаємо, ми писали, що Укрзалізниця йде на безпрецедентний крок: в Україні про це лише сварилися.

Як повідомляв "Знай.ua", воєнком Одеської області під час війни грів боки на іспанському узбережжі.

Також "Знай.ua" інформував, що Марина Ставнійчук розповіла про боротьбу за вплив у Центральній Азії: "Китай намагається завоювати позиції".