Українців попередили, що з 23 по 25 травня 2023 року по Києву та області можливе пересування важкої військової техніки та особового складу. Громадян закликають не панікувати та нічого не знімати на відео. Про це інформують Сухопутні війська ЗС України.

У столиці та області з 23 по 25 травня пройдуть військові навчання за участю підрозділів угруповання сил та засобів оборони Києва. Зазначається, що в ході навчань пройдуть практичні дії щодо залучення особового складу, штатної військової техніки та озброєння. Мешканців столиці закликають не панікувати та нічого не знімати на відео.

Танкісти ЗСУ. Фото: facebook.com/MinistryofDefence.UA
Танкісти ЗСУ. Фото: facebook.com/MinistryofDefence.UA

"У зв'язку з проведенням навчань здійснюватиметься переміщення особового складу та рух важкої техніки. Просимо громадян зберігати спокій та не повідомляти у соціальних мережах про переміщення техніки та особового складу", - йдеться у повідомленні.

Танкісти ЗСУ. Фото: facebook.com/MinistryofDefence.UA
Танкісти ЗСУ. Фото: facebook.com/MinistryofDefence.UA

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

У Сухопутних військах ЗС України наголосили, що мета тренування – наростити бойові можливості при підготовці та веденні оборонної операції.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, путін лютує: у Росії посадили за держзраду вже четвертого фізика, який займався "кинджалами".

Також наш портал інформував, голова ГУР Кирило Буданов розповів, хто підставляє путіна та шойгу зсередини: "Конфлікти ще більше загострилися".

Крім того, ми писали, що Генштаб позбавив одну категорію українців від "броні" - тепер на роботі захистити не зможуть.