В Україні триває війна і іноземні держави та міжнародні організації продовжують підтримувати українців, які опинились в непростих життєвих умовах.

Виплати ВПО. Фото: скрін youtube
Виплати ВПО. Фото: скрін youtube

Так, на сайті представництва міжнародної гуманітарної організації CARE International з’явилась інформація про початок реєстрації на багатоцільову допомогу для ВПО

Виплати можуть отримати не усі мешканці України а лише ті ВПО що офіційно зареєстровані та проживають на території трьох областей: Івано-Франківської, Одеської та Вінницької області.

Допомога ВПО. Фото: Youtube
Допомога ВПО. Фото: Youtube

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Допомога буде виплачуватись протягом трьох місяців. Так, один член сім’ї може отримати 2220 гривень на місяць.

Тобто, загалом можна розраховувати на 6660 гривень. Приміром, якщо сім’я складається із трьох осіб, то загалом вони отримають майже 20 тисяч гривень.

Реєструватись на виплати можуть ВПО з Київської, Херсонської, Донецької, Миколаївської, Дніпропетровської, Чернігівської, Запорізької, Харківської, Луганської та Сумської областей. Всі вони повинні належати до однієї із соціально незахищених територій.

Допомога ВПО. Фото: скрін youtube
Допомога ВПО. Фото: скрін youtube

Зокрема літні люди, особи з інвалідністю, неповні сім’ї, в котрих виховуються одна чи більше дітей, багатодітні родини та ін.

Для реєстрації потрібно надати пакет документів (на кожного члена сім’ї). Їх список поданий на сторінці CARE Ukraine в соцмережі Фейсбук.

Раніше портал Знай повідомляв, українським бюджетникам планують підвищити заробітну плату: отримають не всі.

Також наш портал інформував, скільки в Україні отримують особи з інвалідністю: розмір пенсій та важливі нюанси.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, у Мінсоцполітики пояснили, скільки заборгували пенсіонерам: люди не отримали мільярди.